Honza Grmela

Honza Grmela

FacebookTwitter

Šefredaktor Pivních recenzí, sládek pivovaru Lucky Bastard

Brno
  • 84 подсказок
  • 138 подписчиков
  • 111 подписок
  • 14 Списки
Списки пользователя по имени Honza в городе Все города
  • Brno
  • Prague
  • Pilsen
  • Amsterdam
  • Warsaw
  • Senica
  • Hradec Králové
  • Petrov
  • Mikulov
  • Все города
Honza : лучшие города
Brno
5 Списки созданы · 56 Подсказки
Prague
3 Списки созданы · 6 Подсказки
Pilsen
1 Список создан · 1 Подсказка
Amsterdam
1 Подсказка
Warsaw
1 Список создан
Senica
1 Список создан
Hradec Králové
1 Список создан
Petrov
1 Список создан
Mikulov
1 Подсказка
Загрузить ещё
Загрузить ещё
Недавние списки от Honza
Honza Grmela
25 места обновлены Май 9, 2014
Podniky, kde budeš Lucky Bastard. Na čepu mívají pivo Lucky Bastard nebo kde jsou v prodeji lahve Lucky Bastard. Před návštěvou podniků se informujte, zda je LB na čepu, sudy mizí velmi rychle!
+4
Honza Grmela
3 места обновлены Август 31, 2013
3 мест(-а) в том числе Výčep Na stojáka, Hostinec U Bláhovky, Na Božence
+1
Honza Grmela
9 места обновлены Сентябрь 27, 2013
9 мест(-а) в том числе U Karla, Saint Patrick Pub, Plzeňský dvůr, Vinárna a Restaurace TRAMÍN
+5
Honza Grmela
5 места обновлены Ноябрь 17, 2012
Ochutnávkové hospody s třetí (čtvrtou, pátou) pípou v Plzni dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/ochutnavkove-hospody-s-treti-pipou-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+4
Honza Grmela
28 места обновлены Ноябрь 22, 2013
Pivotéky a prodejny piva dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/seznam-pivotek-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+60
Honza Grmela
31 места обновлены Август 25, 2013
Ochutnávkové hospody s třetí (čtvrtou, pátou) pípou v Praze dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/ochutnavkove-hospody-s-treti-pipou-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+73
    Недавние подсказки от Honza
    Сохранить
    "Ze začátku tu měli dobrá menu ale teď to šlo úplně do háje. Polívky strašlivé, jako ze školní jídelny, jídlo se postupem času odebralo do 90. let - flamendr s hranolkami, smažák a podobné dobroty"
    Honza GrmelaHonza Grmela · Июль 20, 2014
    Чешский ресторан
    · Brno, Чехия
    5.5
    Сохранить
    "Pěkný slad za dobré ceny i v menších odběrech. Pro přesné specifikace si při nákupu řekněte o analýzu."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Июнь 19, 2014
    Вискарня
    · Чехия
    Сохранить
    "Heslo na WiFi: SonoRest"
    Honza GrmelaHonza Grmela · Июнь 13, 2014
    Чешский ресторан
    · Brno, Чехия
    5.5
    Сохранить
    "Dříve měli dobře načepovanou Černou Horu a super škvarkové chleby. Teď je tu Starobrno a podivné kaťáky na lístku."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Май 23, 2014
    Ресторан
    · Брно, Чехия
    5.4
    Сохранить
    "Na čepu se vždy pivo Lucky Bastard dle aktuální nabídky"
    Honza GrmelaHonza Grmela · Май 3, 2014
    Чешский ресторан
    · Брно, Чехия
    6.9
    Сохранить
    "Už jsem tu poněkolikáté a opět je to skvělé. Pivo by sice mohlo být v lepší kondici ale jinak nemám co vytknout."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Март 31, 2014
    Индийская кухня
    · Брно, Чехия
    6.2