Kolej Universiti Poly-Tech MARA (KUPTM)

Технологический факультет и Университет
Cheras, Ampang
Сохранить
Рассказать
97 Подсказки и отзывы
Войди, чтобы оставить здесь подсказку.

Сортировать:
  • Недавние
  • Популярные
  • baiihaqii ✌
    baiihaqii ✌Октябрь 18, 2016
    Jalan berlubang, berlecak dan berdebu itu biasa
  • Alea S.
    Alea SАпрель 12, 2016
    Сколько раз довелось побывать здесь: 50+
    Kat sini ada gadis cantik. Dan semestinya gadis itu adalah saya 😚😘
  • Fad Isman🦁
    Fad Isman🦁Март 22, 2016
    Сколько раз довелось побывать здесь: 100+
    Kaki tweet? @fadisman_ | Kaki instagram? @fadisman_ :D
  • Ah K.
    Ah KayМарт 2, 2016
    Сколько раз довелось побывать здесь: 100+
    Nah download https://play.google.com/store/apps/details?id=ahkay13.lah
  • Alea S.
    Alea SОктябрь 15, 2015
    Сколько раз довелось побывать здесь: 50+
    Hi saya disini !
  • Kai L.
    Kai LimОктябрь 27, 2014
    Pandan Jaya H5 apartment Special renovate to 5R2B fully Furnish. RM1300 monthly so each room are only RM 260! Walking Distance to Pandan Jaya LRT and nearby all facilities. Contact Kai @ 0162212580
  • Haqimi I.
    Haqimi IskandarОктябрь 16, 2014
    Сколько раз довелось побывать здесь: 5+
    Antara tempat paling best untuk 'membuang'
  • Zana J.
    Zana JeСентябрь 26, 2014
    Cuty2 kena gak g kolej adoi
  • wan.
    wan.Сентябрь 24, 2014
    Сколько раз довелось побывать здесь: 100+
    The food, the students, the environment, the college, the lecturers. Everything is good. JK
  • Mohd N.
    Mohd NurzahidСентябрь 2, 2014
    Сколько раз довелось побывать здесь: 50+
    zzzzzzzzzzz
  • Nazim R.
    Nazim RazakАвгуст 14, 2014
    Сколько раз довелось побывать здесь: 50+
    Kelas kelassssss kelassssss
  • Syakirah I.
    Syakirah IsmailАвгуст 11, 2014
    Сколько раз довелось побывать здесь: 10+
    Hr class 😩
  • Syafiqah K.
    Syafiqah KhadironИюль 9, 2014
    Сколько раз довелось побывать здесь: 25+
    Hai abang abang sado. Diksyaff tergoda nyahhhh
  • Ina F.
    Ina FarinaИюль 2, 2014
    Сколько раз довелось побывать здесь: 50+
    Mmg ske dtg kelas pas 2 tnggu lec x msk2...hmm
  • Ikhwan D.
    Ikhwan DzaralyМай 20, 2014
    Сколько раз довелось побывать здесь: 25+
    Pondan kat sini pakai legging
  • aizuddin a.
    aizuddin asyrafМай 20, 2014
    Сколько раз довелось побывать здесь: 100+
    Jangan lupa makan nasik!!
  • Oi M.
    Oi MirzaАпрель 23, 2014
    Сколько раз довелось побывать здесь: 50+
    Maxis line in a picture
  • AdzLyn A.
    AdzLyn AdzLandАпрель 23, 2014
    Сколько раз довелось побывать здесь: 10+
    Tempat bertapa 3 tahun lepas
  • Hanief Z.
    Hanief ZanialМарт 25, 2014
    lets be closer..at me on wechat.. ssid_ks
  • Hanief Z.
    Hanief ZanialМарт 25, 2014
    lepak di sofa level 3..nyaman..hahaha
  • Athikah L.
    Athikah LatifФевраль 26, 2014
    Сколько раз довелось побывать здесь: 10+
    There’s a good wifi connection and soft couch at level 3. But beware of geeks. hahahaha
  • Faz
    FazФевраль 25, 2014
    Сколько раз довелось побывать здесь: 100+
    Class gelap. Lampu rosak 😢
  • Fad Isman🦁
    Fad Isman🦁Февраль 19, 2014
    Сколько раз довелось побывать здесь: 100+
    Kaki tweet? @zulfadhli | Kaki instagram? @zulfadhliisman :D
  • Syafiqah K.
    Syafiqah KhadironФевраль 17, 2014
    Сколько раз довелось побывать здесь: 25+
    Pernah kena saman dgn pakcik guard? Ayokkkkk
  • Oi M.
    Oi MirzaЯнварь 30, 2014
    Сколько раз довелось побывать здесь: 50+
    Go to level 3 for a great wifi and sofa.
  • Oi M.
    Oi MirzaЯнварь 30, 2014
    Сколько раз довелось побывать здесь: 50+
    Looking for a cheap but delicious lunch? Beli air tin di vending machine in the college for Rm1, then beli nasi lauk di gerai-gerai tertentu di tepi kolej. Total Rm4 and below. Happy hunting!
  • Eira C.
    Eira CullenЯнварь 27, 2014
    Сколько раз довелось побывать здесь: 10+
    pak guard bajet handsome -_-
  • Ajai M.
    Ajai MoonЯнварь 27, 2014
    Сколько раз довелось побывать здесь: 100+
    Dah ada coolblog, bende shubhah yang digilai ramai kecuali aku. Esok lusa mungkin akan ada pizza hut. MekD bagai. Semua adalah untuk kepuasan pelajar, dari duit pelajar kepada pelajar.
  • Oi M.
    Oi MirzaЯнварь 21, 2014
    Сколько раз довелось побывать здесь: 50+
    Kepada freshy like me, if you're going to level 2 menggunakan tangga, be aware sebab before you reach that level, ada surau perempuan di belah kiri, so jangan masuk unless you're a muslimah.
  • Jojoi
    JojoiЯнварь 15, 2014
    Сколько раз довелось побывать здесь: 25+
    Sem2 ku bermula
  • Rafsan Jani M.
    Rafsan Jani MohdДекабрь 31, 2013
    Сколько раз довелось побывать здесь: 100+
    Dah jumpa jodoh belum dekat sini? Kalau belum, mention dkt twitter. @syaffk
  • Syafiqah K.
    Syafiqah KhadironДекабрь 31, 2013
    Сколько раз довелось побывать здесь: 25+
    Nak berjaya belajar babe. Bukan check in lepas tu usha belen
  • Ajai M.
    Ajai MoonДекабрь 6, 2013
    Сколько раз довелось побывать здесь: 100+
    Bila cuti semester, rindu kelas, bila dah mula kelas, rindu nak cuti. Mana satu yang dimahukan?
  • Kaww M.
    Kaww Milo IceДекабрь 3, 2013
    Сколько раз довелось побывать здесь: 10+
    U lah sangatttt, hahha
  • Rafsan Jani M.
    Rafsan Jani MohdНоябрь 28, 2013
    Сколько раз довелось побывать здесь: 100+
    Andai kata nak berjaya, belajar. Bukan check in je.
  • Watie Z.
    Watie ZahariНоябрь 27, 2013
    Di sini .... nk kelik dohhhh
  • Syafiqah K.
    Syafiqah KhadironНоябрь 20, 2013
    Сколько раз довелось побывать здесь: 25+
    percaya cakap saya, hantu dan kolej ni tak dpt dipisahkan, jangan lupa @syafiqahk_ ada untuk menemani anda
  • Amir A.
    Amir AsyrafНоябрь 20, 2013
    Сколько раз довелось побывать здесь: 100+
    Orang leave tip, dia nak leave tip jugak.
  • Syafiqah K.
    Syafiqah KhadironНоябрь 20, 2013
    Сколько раз довелось побывать здесь: 25+
    Hai, jangan risau kalau takde awek menemani anda, @syafiqahk_ kan ada
  • Syafiqah K.
    Syafiqah KhadironНоябрь 19, 2013
    Сколько раз довелось побывать здесь: 25+
    Tak ramai pun pakwe sado dekat sini, harapkan rafsan jani dgn amir assyraf je
  • Amir A.
    Amir AsyrafНоябрь 19, 2013
    Сколько раз довелось побывать здесь: 100+
    Belen bersepah bagai tiada penghujungnya
  • Syafiqah K.
    Syafiqah KhadironНоябрь 18, 2013
    Сколько раз довелось побывать здесь: 25+
    Kena tahu, @syafiqahk_ ada 2 1/2 tahun dekat sini, jom follow dia untuk masa masa indah awak di sini
  • Adiebss
    AdiebssНоябрь 15, 2013
    Сколько раз довелось побывать здесь: 100+
    Jom tweet? @Adiebss
  • aizuddin a.
    aizuddin asyrafНоябрь 14, 2013
    Сколько раз довелось побывать здесь: 100+
    Follow @aizasy di twitter untuk menceriakan hari-hari anda
  • aizuddin a.
    aizuddin asyrafНоябрь 14, 2013
    Сколько раз довелось побывать здесь: 100+
    Universiti paling power dalam dunia..engkorang ape tahu
  • Syafiqah K.
    Syafiqah KhadironНоябрь 10, 2013
    Сколько раз довелось побывать здесь: 25+
    Lupa lak dah jadi budak U
  • aa6my ..
    aa6my .Ноябрь 6, 2013
    Сколько раз довелось побывать здесь: 10+
    Hmmm. Noob
  • Fitrah K.
    Fitrah KasihОктябрь 3, 2013
    Сколько раз довелось побывать здесь: 100+
    Ada orang letak bbm dekat tips haha 😱😂😂😂
  • Amir A.
    Amir AsyrafОктябрь 2, 2013
    Сколько раз довелось побывать здесь: 100+
    Tak payah pergi Pavi, Sunway atau MidValley. Pergi kolej pun dah cukup. Bersepah makwe belanja menunggu rezeki beliau.
  • Afham A.
    Afham AzizanСентябрь 30, 2013
    Сколько раз довелось побывать здесь: 10+
    Kolej ku ilmu ku
1 234 Фото

Связанные запросы

  • kolej universiti poly-tech mara (kuptm) ampang
  • kolej universiti poly-tech mara (kuptm) ampang photos
  • kolej universiti poly-tech mara (kuptm) ampang location
  • kolej universiti poly-tech mara (kuptm) ampang address
  • kolej universiti poly-tech mara (kuptm) ampang
  • bilik mpp,kolej poly tech mara kuala lumpur ampang
  • bilik mppkolej poly tech mara kuala lumpur ampang
  • ibu pejabat kolej poly tech mara ampang
  • kolej poly tech mara ampang
  • kolej poly- tech mara ampang
  • kolej poly-tech m.a.r.a (gmi) ampang
  • kolej poly-tech mara ampang
  • kolej poly-tech mara kuala lumpur ampang
  • kolej poly-tech mara, kl ampang
  • kolej polytech m.a.r.a gmi ampang
  • kolej universiti poly-tech mara (kuptm) cheras ampang

Foursquare © 2018  Сделано с любовью в Нью-Йорке и Сан-Франциско