- музей
- выставки
- художественные галереи
- sergi
- göçebe bakmak
- (8 more)
- Популярные
- Недавние
- Natalie SergunovaЯнварь 3, 2016Бесплатные выставки и инсталляции. Приятно походить и поглазеть. Здесь можно и фотографировать. Иногда получается очень психоделично
- Dasha YakovlevaФевраль 18, 2015в Стамбуле недели независимого кино, во всех музеях сплошь видео-инсталляции
- Çağdaş, soyut, keskin, orjinal.Sevdiğim en güzel sanat mekanı. "Beni bağrına bas" sergisi etkileyiciydi. Ayrıca giriş ücretsiz.
- A S ×.×Апрель 12, 2016Beyoğluna gitme sebeplerimin başında gelir. Sergilerini kaçırdım mı üzülürüm. Kapısı herkese açık, görevliler güler yüzle sergiyi anlatmaya hazır. ücretsiz muhteşem sergiler. Halka dev kültür hizmeti.
- Ismail ÇobanoğluСентябрь 30, 2018Dreamy art space🎐 there is always great exhibitions to see at İstiklal street. It worths to visit there to relax and feel peaceful with art for a break in day. Do not hesitate to enter 🉑
- jake & dinos chapman'ın anlamsızlık âleminde adlı olağanüstü sergisi 7 mayısa kadar @arteristanbul sanat alanında ücretsiz olarak gezilebilir. sergi, son dönemlerde gördüğüm en iyi sergilerden biri.
- Murat Can AşlakАпрель 14, 2017A great contemporary art "space" for temporary top notch exhibitions from all over the world.
- Essie WareФевраль 17, 2018one of the best places in istanbul you should visit if you are interested in contemporary art
- Ferhat DurannnФевраль 16, 2015Sanatçının işlerine kapsamlı bir bakış sunan 55. Venedik Bienali Türkiye Pavyonu'ndaki "Rezistans" (2013) projesinin de küratörlüğünü yapmış Arter Sergiler Direktörü Emre Baykal a sevgiler
- Pinar TasdemirМай 15, 2015One of the best art galleries in Istanbul, for sure. Worth frequent visits.
- Zümrüt ÇağlaОктябрь 15, 2014Göçebe bakış sergisi, yoğun güzel, tatmin edici harika bir çağdaş sanat sergisi... Mutlaka ama mutlaka görülmeli!
- Asli DoganНоябрь 12, 2014Arter sen ne süpersonik bir art gallery'sin. Giriş ücretin yok. Elimizi kolumuzu sallayarak girdik, hem gezdik hem eğlendik! Siz de gezin, sevdiceklerinizi gezdirin! Varol sanat! 🙏💏
- Aylin AlpustunОктябрь 17, 2018There are usually some very interesting and intelectually stimulating exhibitions at this gallery. They are free
- Melike ÜnsalФевраль 27, 2016Really need to see new artists and this place take quality ones. Lıve the place very big and clean
- 爱情Февраль 18, 2017sanat meraklıları için biçilmiş kaftan niyetine sergileri olan bir sanat galerisi 🎭 önerilir👍🏼
- notonlyistanbul.com istanbul'un video rehberiИюнь 26, 2013Çağdaş, soyut, keskin, orjinal... Bunlar Arter’in sınırları içindeki görsel dünyanın ilk akla gelen tanımlarından sadece birkaçı. Videosu burada
http://www.notonlyistanbul.com/W3/Watch.asp?iItemId=107 - Réka ManonИюнь 7, 2015There is an interesting exhibition called "Space Liner" till 2 August. Don't forget to go upstairs!
- Ezgi UИюнь 11, 2017Arter'in o harika dünyasına kendinizi hiç düşünmeden bırakın . Sanatı tatmak için hazırlanmış harika mekan :)
- Turgutcan parlakОктябрь 26, 2014Kaliteli ve geniş bir galeri.Giriş ücretsiz,içerisi çok ferah.Şu anda "Göçebe Bakış" var kaçırmayın derim.
- RezaФевраль 5, 2016Good stop to take a break from the craziness in Istiklal Caddesi to immerse yourself in a little bit of modern art.
- Küratörlüğünü Süreyyya Evren'in yaptığı Şener Özmen'in Filtresiz adlı solo sergisi 15 Mayıs 2016 tarihine dek Arter Sanat Galerisi'nde gezilip görülebilir.
- Nilhan GündüzlüФевраль 20, 2016Taksim'de güzel vakit geçirebileceğiniz, gerçekten hoş sergilere ev sahipliği eden bir yer Arter. İstiklal'de geziniyorsanız uğramalısınız.
- Hande SırgancıДекабрь 1, 2014Dünya'nın en iyi cağdaş sanatçıların eserlerinin sergilendiği en iyi galerisindesiniz. Eserlerin büyüsüne bırakın kendinizi 😱
- Vogue TurkiyeЯнварь 28, 20141905 yılında mimar Petraki Meymaridis Efendi tarafından Friedmann Apartımanı adıyla inşa edilen binada yer alan Arter'in ses getiren işleri bize de ilham veriyor. Her sergi ayrı bir dünya!
- Yeri güzel. Kat kat oluşu ve her katta farklı çalışmaların oluşu da öyle. Alışılmışın dışında, şaşırtıcı çalışmalar sergileyen bir mekan.
- Ümit BüyükyıldırımИюль 26, 2014Kaliteli, geniş alana sahip bir sergi mekânı. Sıradışı ve soyut eserler sergileniyor.
- En iyi modern sanat galerilerinden biri..
- RadikalДекабрь 16, 2013Küratörlerin çıkış noktalarının en görünür olduğu yerlerden Arter, kişisel ve karma sergileriyle İstanbul’un çağdaş sanat mabedi dense yeri. \nПодробнее
- john berger'in görme biçimleri'nden ilhamla yapılan işlerin sergilendiği görme biçimleri adlı sergi 13 ağustosa kadar arter'de görülebilir. ayrıca ios'tan sesli rehber uygulamasını indirmeyi unutmayan
- Büşra Nazlan ÜregülСентябрь 22, 2019Dolapdere’deki yeni binası müthiş. Fakat sergileri doya doya gezmeniz ve üzerine düşünmeniz gerekli. Bir saatin içine sığdıramazsınız.
- Go and see Canan s exhibition...it is great
- Hande SoydanИюль 27, 2013Yaratıcı ürünlerin, takıların ve resimlerin bulunduğu güzel bir galeri. Uğramanızı tavsiye ederim...
- Her zaman Sanat için 2 dakikanız vardır! Mesajı veren yakınlıkta bir Sanat Galerisi.
- ustalar kanalizasyon istanbulОктябрь 24, 2016istanbul demek beyoğlu demek, istanbul demek şişli beşiktaş eminöna karaköy kadıköy üsküdar demek, istanbulun başka ilçelerinde oturanlarda istanbula gelmek için bu ilçelere geliyor
- Büşra Nazlan ÜregülИюль 25, 2017Arter'i seviyorum. Özellikle John Berger Görme Biçimleri'ni getirdiğinden bu yana dikkatlice takip eder oldum.
- Jose CisnerosМай 26, 2013Vale mucho la pena la expo de Collishaw. La de Aslan, no. El baño está en el -1 y por ahi se sale al cafe TAG.
- Fulya KaraМай 18, 2015Modern sanat arterden sorulur. Giriş ücretsiz. Çoğunlukla güzel sergilere denk gelebilirsiniz.
- Aytekin,Arter de ilk defa gordum, ben begendim
- Theo CoskunЯнварь 5, 2014Very surprising combination of exhibitions with Sarkiz way to paint music as most surprising..
- Jotun TürkiyeНоябрь 18, 2011Kutluğ Ataman'ın, Türkiye'nin modernleşme sürecindeki zıtlıkları konu alan "Mezopotamya Dramaturjileri" sergisini kaçıranlara güzel haber: Sergi 11 Aralık'a kadar uzatıldı!
- Galip DervişАвгуст 30, 2017Ilginc temalari olan sanatcilarin eserlerinin sergilendigi mekan. Dinlendirici ve ucretsiz