Güne bizi çevreleyen balonların havalanmasını izleyerek başladık.Göremenin merkezinde manzarasışehre hakim bir butik otel.Mağaraodaları şöminesi kısacası romantik bir gün isteyenler için tek adres
Çalışanları ile... temizliği ile ...tepe noktadan şehre hakimiyeti ile ...kış günü sıcaklığı ile... bizleri mutlu kılan Mithra Cave teşekkürler sana... Şiddetle tavsiye olunur
Her bir ince detayı çok güzel olan, tertemiz, güleryüzlübutikmağaraotel. Ambiyans harika. Kahvaltıda közde türk kahvesiservisi enfes. Manzara enfes. Çok memnun ayrıldık, odada şömine bile vardı..
Güneşin doğuşu ve batışını gün doğarken balonları terasında keyifle izleyebilirsiniz. Göreme'nin en iyi yerine konumlanmis cave otel. Oda Kahvalti geceligi 500tlye suit keyfinin tadına doyum olmuyor.
Otelde iki gece kaldık ve cok rahat ettik. Odalar cok şıkdizayn edilmiş. Hakim konumu nedeniyle seyir terası gibiydi.Çalışanlar çok güleryüzlü. Kısacası birkez daha gelsek yine burda kalırız:)
gerçekten kalınası bi otel. Selen hanım aşırı ilgili, güler yüzlü. odalar konforlu, temiz. manzarası her yere hakim. otelin köpeği tam fındık tam bir piremses. ilk kez geldim yine gelirim ❤️❤️❤️
Odamızın manzarası harikaydı, balonları izleyebildik, yatağımızdan bile balonları seyrettik.Genel olarak temiz, kahvaltıyı da manzaraya karşı yiyorsunuz, çalışanlarda yardımcı oldular,memnun kaldık.
otelin manzarasi muhtesem.kahvalti yaparken veya aksam avluda kahvenizi yudumlarken tum goreme ayaklarinizin altinda.gecesi ayri, gunduzu ayri buyuleyici ve mistik bir havasi var. mithra cave favorim!
Bos oda var ise hemen yerlesin hatta her gece farklı odada kalmak istediğinizi belirtin :) cunku her odanin konsepti farkli dizayn edilmis sabahlari kahvaltiya saatinde gidin manzarası eşsiz.
Hizmet, konum ve manzara mükemmel. Çalışanların hepsi çok güler yüzlü ve yardımsever. Biz çok güzel bir evlilik yıldönümü geçirdik, sizlere de kesinlikle tavsiye ederiz.
Keşke her gün başka odasındakonaklama şansımız olsaydı.Her suit farklı dizayn edilmiş yatak örtüsünden perdesine kadar el işi odanın içinde bulunan dev jakuzileri çok keyifli. Adeta bir şaheser.
Manzara buyuleyici, gunes batisi mukemmeldi dogusunu izlemek icin sabirsizlaniyoruz. Odalar evim kadar banyolar ise mukemmel. Korkarim kizim eve donmek istemeyecek.
Elektrik çarpması-Haftasonu için araştırıp otelibeğenerek gittik. Otel yer, dekorasyon açısından başarılı. Ancak bizim istediğimiz odadaki jakuzidenelektrik çarpınca geri kalanın pek önemi kalmadı.
Böyle bir durumun asla olmaması gerekir, daha büyük bir kaçak olsaydı sağlığımız açısından çok ciddi bir durum oluşturabilirdi. Keyifle kalamadık. Sabah bütün şikayetlerimizi söyledik.
Booking.com da aldigi puan uzerine tercih ettigimiz bir oteldi. Kalan tek odasi king cave suit idi ve geceligine 160€ odedik. Oda olarak tek artisi jakuzisi olmasiydi.
Tekrar tekrar özür dilediler, başlarına ilk kez böyle bir durum geldiğini söylediler. Kesinlikle tekrar gideceğimiz bir otel değil. Kimsenin başına gelmemesi dileğiyle.